Hirdetés

Kitört a botrány: ByeAlex rárúgta az ajtót a szomszédjára, mert az szerinte hangos volt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Döbbenetes sztorit osztott meg magáról ByeAlex: előfordult, hogy rárúgta a szomszédjára az ajtót, mert az szerinte túl hangos volt.

"Volt egy gólyatábor, amikor rájöttem arra, hogy gyűlölök más emberekkel együtt lakni, együtt zuhanyozni és a hülyeségeiket, meg a zajongásaikat hallgatni. Nagyon csendes ember vagyok, nem zajongok és nem zavarok a létezésemmel senkit sem, annak ellenére sem, hogy zenélek. Ezért aztán szigorúan ragaszkodom ahhoz, hogy nekem se kelljen másokat hallgatnom” – mesélte a Glamour magazinnak az énekes. Elmondása szerint sokan nem is értik, hogyan tud ilyen csendesen élni a zenész - vette észre az Index.

ByeAlex kijelentette azt is: "én vagyok a legrosszabb szomszéd. Ha valaki zajos, akkor annak megkeresítem az életét."

"Volt olyan, hogy rárúgtam a szomszédomra az ajtót és mondtam neki, ha tovább folytatja a zajongást, akkor nagyon csúnya vége lesz a dolognak. (...)  Alapvetően én 0-24 órában zenét hallgatok és videójátékozom, hangosan élek, de füles van a fejem, nem zavarok vele másokat. Nem csinálok házibulikat vagy zajjal járó társasági összejöveteleket. Rengeteget bulizom, amikor szingli vagyok, ilyenkor irdatlan sokat megyek, de az, hogy én áthívjam a barátaimat és nálam zajongjunk, az nem fordulhat elő. Persze egy évben egyszer-kétszer előfordalhat az, hogy átjönnek a haverok, de hajnali kettőkor már biztosan nem zajonganak nálam emberek. Utálom ezt a fajta viselkedést" - tette hozzá az énekes. 

ByeAlex bosszút is állt az egyik szomszédján. Mint mesélte, volt olyan, hogy azért csinált egy hangos bulit, hogy büntesse az akkori szomszédját. "Sőt volt olyan szomszédom is, akinek megírtam, hogy ha nem fejezi be a hangoskodó magatartását, akkor berakom a hangfalamat a fürdőszobába, ami pont az ő nappalija felett volt, ráadásul igen jó akusztikával, és be fogom kapcsolni a kedvenc death metál lemezeimet maximum hangerőn, majd elmegyek koncertezni, ő pedig hallgathatja egész éjszaka" - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés