Hirdetés

Bunyós Pityu örülhet, Magyarországra jön Geert Wilders

Nap Híre portré Nap Híre

Magyarországra látogat és részt vesz az idei CPAC Hungaryn áprilisban Budapesten Geert Wilders, Hollandia leendő miniszterelnöke, aki Bunyós Pityuval is jó barátságot ápol. 

Fotó: Facebook/Geert Wilders
Fotó: Facebook/Geert Wilders

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy Geert Wilders a közösségi oldalán, az X-en jelentette be, hogy részt vesz a CPAC Hungaryn. 

Köszönöm a felkérést Szánthó Miklósnak és az Alapjogokért Központnak, hogy felszólaljak a CPAC Hungaryn áprilisban. Büszke vagyok, hogy ott lehetek és felszólalhatok

- írta a jobboldali politikus.

Bunyós Pityu korábban a Telexnek mesélt arról, hogy alakult ki barátság közte és a politikus között. "Nézték a feleségével a tévét, láttak benne engem, és a Geertnek tetszett a műsor, aztán így kezdtek el érdeklődni utánam. És amikor Magyarországon jártak, elmentek Nyírparasznyára, és Geert csinált egy fotót a falutábla mellett, ahogy én is szoktam" - mesélte a mulatós sztár, hozzátéve, hogy ezután írt Geertnek, elkedtek beszélgetni, találkozni, azóta pedig minden évben összefutnak egyszer-kétszer. Az exbokszoló elmondása szerint Geert nagyon szereti Magyarországot és érdeklő őt a falusi élet. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés