Hirdetés

Brutális műtéten esett túl a legendás színész: nyolc lyukat fúrtak a hasába

Nap Híre portré Nap Híre

Szacsvay Lászlónak nyolc lyukat fúrtak a hasába, ugyanis egy komoly beavatkozáson esett át a nyáron. A színészlegenda még mindig lábadozik, vannak fájdalmai is, de mint mondja, már jobban van.

Szacsvay László életében számos tragédia történt az elmúlt időszakban, a tátongó űrt pedig igyekezett humorral gyógyítani. Felesége, Csicsay Klaudia elvesztése nagyon megrázta őt, mert bár a színész megtanította őt újra járni is a balesete után, a rák két hónap alatt elvitte – írja a Blikk.

A színésznek a nyár sem volt kellemes, mert egy igencsak súlyos műtéten esett át. „Nem akarok köntörfalazni: iszonyatosan meleg, igencsak szenvedős és izzadságszagú volt az idei nyár. De legalább nem volt eseménytelen: átestem egy kisebb műtéten, éppen abból lábadozom. Nyolc lyukat fúrtak a hasamba. Időnként egyes mozdulatoknál még érzek fájdalmat, de napról napra jobban vagyok” – mesélte a színművész a műtétről.

„Egyébként a beavatkozás hamar megvolt, szerencsére csak egy napot töltöttem a kórházban. Reggel nyolcra bementem, elaltattak, majd délután négykor felkeltem. Megtaláltam a dohányzót, cigarettáztam egy kicsit, aztán visszafeküdtem aludni” – mesélte. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés