Hirdetés

Jövőre visszatér Bridget Jones a mozikba, méghozzá egy őrületes csavarral

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy Bridget Jones maga mondta: „mindenki tudja, hogy a naplók csak úgy hemzsegnek a baromságoktól”, de a belső monológjait tartalmazó könyvekből mégis csodálatos, emberek milliói által szeretett filmek is készülnek.

Annyira csodálatosak, hogy hamarosan elkezdődik a negyedik film forgatása is.

Renee Zellweger, Hugh Grant és Emma Thompson is visszatérnek az új Bridget Jones-filmben, ami a Bridget Jones: Mad About The Boy címet kapta.

Az Egyesült Államokban 2025-ben, Valentin-napon kerül a mozikba, az Egyesült Királyságban még nem jelentették be a film várható megjelenésének időpontját – írja a BBC.

A film a 2013-ban megjelent legújabb Bridget Jones-regényről kapta a címét.

Az olvasók az 50-es éveiben járó Bridgetet követhetik végig a könyvben, aki két gyermek édesanyja és özvegy Mark Darcy (akit a korábbi filmekben Colin Firth alakított) halála után.

A gyártó stúdió nem nyilatkozott arról, hogy az új film mennyire fogja követni a könyvben megjelent karakter történetét, de az már kiderült, hogy a forgatókönyvet Helen Fielding írónő jegyzi.

Azt is megerősítették, hogy a kétszeres Oscar-díjas Zellweger újra eljátssza a szeretett, kissé szerencsétlen Bridget Jones szerepét, Hugh Grant pedig, aki a harmadik filmben nem szerepelt, a daliás rablólovag Daniel Cleaverként tér vissza.

Thompson, aki a Bridget Jones babája című filmben debütált Bridget kétségbeesett szülésznőjeként, szintén visszatér az új mozifilmben.

Az új arcok között szerepel Chiwetel Ejiofor és Leo Woodall is, utóbbi a hírek szerint Bridget fiatalabb szerelmét alakítja majd, miután újból randizni kezd.

A brit írónő, Helen Fielding korábban elárulta, azért döntött úgy, hogy Mark Darcyt kiírja a könyvsorozatból, mert nem akarta, hogy Bridget „önelégült házas” legyen, ugyanis Jones ezt tartotta a legsiralmasabbnak a korábbi kötetekben és ezek alapján a filmekben is.

Amikor a Mad About the Boy megjelent, Fielding a BBC-nek elmondta, azért írta meg titokban ezt a könyvet, hogy ne legyen rajta semmiféle nyomás, és „hogy úgy írhassam meg, mint az első kötetet”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés