Hirdetés

Irgalmatlan botrány a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

Nap Híre portré Nap Híre

Állítólag Kamilla királyné miatt nem békül III. Károly király a kisebbik fiával, Harry herceggel.

Mint ismert, Harry herceg a feleségével, Meghan Markle-lel már évekkel ezelőtt kilépett a királyi családból és Amerikába költözött. Ezután egymást érték a botrányok, és nagyon megromlott a viszony a családtagok és Harry között, főleg azok után, hogy a herceg kiteregetett minden szennyest. Amíg II. Erzsébet királynő élt, megpróbált a felek között közvetíteni és valamiféle normális kapcsolatot teremteni, de sem Károly, sem pedig Vilmos nem volt hajlandó megbocsátani - idézte fel a Blikkrúzs.

Miután Erzsébet elhunyt, Károly vette át a közvetítő szerepet, illetve Katalin hercegné is próbálta, de mivel a trónörökös továbbra is hajthatatlan volt, így felesége végül feladta a próbálkozást. Ezután már csak abban bízott mindenki, hogy Károly királynak sikerül békét teremteni a családban, főleg azok után, hogy kiderült a rákbetegsége. A királyi család rajongói már reménykedhettek abban, hogy talán újra béke lesz, ugyanis Harry herceg azonnal hazautazott apjához, ahogy az megkapta a sokkoló diagnózist.

Ezután mindenki azt gondolta, hogy most, amikor Harry az általa – rokkant veteránok számára - alapított Invictus Játékok idei megnyitójára hazarepül, összejöhet a nagy találkozás. Ám ez megint nem sikerült, a megnyitó idejére Károly inkább egy kerti partit szervezett a Buckingham palotába. Most pedig az is kiderült, hogy miért. A bennfentesek ugyanis elárulták: állítólag felesége, Kamilla adott ultimátumot Károly királynak, miszerint ha kibékül fiával, ő benyújtja a válókeresetet.

A királyné nem tudja elfelejteni és megbocsátani, hogy Harry herceg milyen ellenséges volt vele annak idején, amikor mindenki őt okolta, hogy megromlott Károly és Diana házassága. Másrészt állítólag amúgy is egyre inkább ő irányítja férjét és ezzel a királyság sorsát is. A pletykák szerint Kamilla úgy érzi, ha Károly közeledne Harryhez, azzal azt sugallná, hogy nem voltak teljesen alaptalanok Harry és Meghan vádjai, és szerinte ez végképp megingatná a monarchia és az ő tekintélyét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés