Hirdetés

Durva botrány: Élő adásban szégyenítették meg III. Károlyt

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon kellemetlen dolog érte III. Károlyt, miután a prosztatája miatt rutinműtétet végeztek rajta. A király állapotáról természetesen a nemzetközi sajtó is beszámolt, ám az NBC The Today Show című reggeli műsorában a híradásba egy hatalmas baki csúszott.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Katalin walesi hercegnőt a múlt héten kórházba szállították, ahol egy tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta. Ezt a váratlan hírt nem sokkal később követte a Buckingham-palota bejelentése, miszerint Károly királyt prosztatamegnagyobbodás miatt fogják hamarosan megműteni. Közben kiderült, a hercegnő műtétje sikeres volt, viszont várhatóan 10-14 napig kórházban marad Vilmos herceg felesége. Múlt csütörtökön Katalint a férje, Vilmos herceg is meglátogatta a London Clinic magánkórházban a műtéte után.

Arról is írtunk, hogy a friss jelentések szerint Károly királyra folyamatosan rá kell szólnia a feleségének, Kamilla királynének, ugyanis az uralkodó nem bír visszavenni a lendületből, pedig a műtét után pihenni kellene. A hivatalos eseményeken egyébként most Kamilla vesz részt, és minden alkalommal, amikor a királyról kérdezik, ő csak annyit közöl, hogy jól van. 

A király állapotáról természetesen a nemzetközi sajtó is beszámolt, ám az NBC The Today Show című reggeli műsorában a híradásba egy hatalmas baki csúszott, ugyanis a képernyő alján futó szalagcím-sávban egy nagyon furcsa mondatot lehetett olvasni - írja a Femcafe.

A mondat pedig a következő volt: "Károly király sürgős prostituált műtéten esett át".

Kate Chastain amerikai színésznő is megszólalt az esettel kapcsolatban, aki viccesen megjegyezte, hogy fogadni merne, hogy a mesterséges intelligencia felelős a Today Show feliratáért.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az NBC fontolgat-e bármilyen lépést a kínos baki miatt, és ha igen, kiket vonhatnak majd felelősségre érte.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés