Hirdetés

Nagy baj lehet Katalin hercegnével: a királyi család mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmet róla

 portré

A Buckingham-palota III. Károly király és Katalin hercegné állapotáról is hírt adott, azonban a szakértők szerint ez nagyon furcsa.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Katalin walesi hercegnőt - aki nemrég ünnepelte születésnapját - a múlt héten kórházba szállították, ahol egy tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta. Ezt a váratlan hírt nem sokkal később követte a Buckingham-palota bejelentése, miszerint Károly királyt prosztatamegnagyobbodás miatt fogják hamarosan megműteni. Közben kiderült, a hercegnő műtétje sikeres volt, viszont várhatóan 10-14 napig kórházban marad Vilmos herceg felesége. Múlt csütörtökön Katalint a férje, Vilmos herceg is meglátogatta a London Clinic magánkórházban a műtéte után.

Arról is írtunk, hogy egy királyi szakértő azt állítja, hogy Katalin otthona, a berkshire-i Windsor Cottage nem feltétlenül ideális a további felépüléshez. Állítólag az orvosok azt javasolták a hercegnének, hogy miután hazaengedik, a következő heteket a család másik házában, az Adelaide Cottage-ban töltse.

A friss jelentések szerint Kamilla királynénak rá kellett szólnia Károly királyra, hogy vegyen vissza a lendületből a műtétje után és pihenjen. Addig is a hivatalos eseményeken Kamilla vesz részt. Ő minden alkalommal, amikor férjéről kérdezik csak annyit közöl: jól van. Ugyanezt nem tudhatjuk például Katalin hercegnéről, akit szinte a királlyal egy időben műtöttek meg komoly hasi problémák miatt. Bár a Buckingham-palota mindkettőről közleményt adott ki, de Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő szerint ez nem véletlen: Károly ugyanis így elakarta vonni a figyelmet Katalinról - írja az atv.hu.

Nagyon ritka az a királyi családban, hogy konkrét tényeket osztanak meg egészségügyi problémák terén. Innen nézve tehát az, hogy megosztották az információt a király megnagyobbodott prosztatájáról precedens nélküli és ravasz - jelentette ki Dunlop kiemelve azt, hogy a palota soha nem hoz spontán döntéseket. A két közlemény időzítése szándékos volt.

 

Úgy vélem ez mögött a stratégiai húzás mögött személyes indok áll. A királyról kiadott közlemény ugyanis elvonja a figyelmet Katalin állapotáról. Károly talán konkrétan erre gondolt: tessék, itt van néhány infó rólam, inkább velem törődjetek mintsem a menyemmel - véleményezte a szakértő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés