Hirdetés

Bodrogi Gyula drámai vallomása: "Én jártam odaát, de Merkely professzor visszahozott"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bodrogi Gyula arról számolt be, hogy szinte semmire sem emlékszik, csak arra, hogy felébredt és már "meg volt mentve".

Mióta felépült a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, azóta rengeteget dolgozik: túl van egy premieren, több színdarabban is játszik, a nyáron pedig újra kamera elé áll. A Bors az új magyar film, a Ma este gyilkolunk forgatása kapcsán készített interjút a színésszel. 

Gyuszi bácsi a most készülő filmmel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy nagyon kíváncsi rá, ugyanis az az érzése, hogy ez lehet igen kedves és igen jó. "Amikor megkaptam a forgatókönyvet, a szereposztást mindjárt az elején megnéztem. És hát azt kell mondjam, hogy én mindegyiket nagyon szeretem, mindegyiket más miatt, tehát rögtön elfogult lettem. Szóval ha azt mondom, hogy nekem ez nagyon tetszik, akkor abban benne van, hogy azok, akik benne vannak óriási emberek, és azok rányomják a bélyeget az egész filmre" - tette hozzá. 

A színész vallott a betegségéről is. Emlékezetes, tavaly az egész ország egy emberként aggódott érte, amikor kórházba került. Most drámai részletek árult el arról, hogy mi történt vele ez idő alatt."Én jártam odaát, de Merkely professzor visszahozott" - kezdte Gyuszi bácsi. 

Nekem megijedni sem volt időm, meg nem is voltam annyira magamnál, hogy megijedjek. Annyira emlékszem, mentem le a lépcsőn, éreztem valamit, visszafordultam, de akkor már Angéla hívta Merkely doktort, nekem ez az egész elszállt. Majd arra ébredtem, hogy meg voltam mentve! Engem valószínű a színpadról visz majd el a Jóisten, mert azt kértem. És hogyha szeret, akkor be is tartja, hogy addig éljek, amíg meg nem halok. De addig éljek, hogyha ez lehetséges

- mondta Bodrogi. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés