Hirdetés

Friss híreket kaptunk Bodrogi Gyula állapotáról, ezt üzente a rajongóknak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a múlt év végén életmentő műtétet kellett végrehajtani Bodrogi Gyulán, ami miatt sokan aggódtak a legendás színészért. A rajongók rengeteg támogató üzenetet küldtek neki és szurkoltak, hogy újból színpadra tudjon állni. Nemrég remek hír jött az állapotáról: kiderült, olyannyira jól van, hogy ismét munkába állhat.

Ennek apropóján Bodrogi Gyula szerdán korán indította napot és az RTL Klub Reggeli című műsorában tett látogatást, ahol megható sorokat címzett a rajongóihoz. A 88 éves legenda kiemelte: az utóbbi időszakban sokat javult az állapota, ami bizakodással tölti el.

Ez a szörnyű hülyeség jutott eszembe: lehet érdemes betegnek lenni. Van abban valami gyógyszer, valahol ott érinti az embert, az a sok szeretet, ami segít meggyógyulni, különösen, ha van mellette egy-két zseniális orvos. [...] Addig szeretnék élni, amíg meg nem halok, de addig élni szeretnék

- fogalmazott a színész, majd hozzátette: hamarosan vadászni is elmegy, hiszen ez a másik nagy szenvedélye a színészet mellett. Végezetül pedig a kamerához fordult, hogy mindenkinek köszönetet mondott a rengeteg aggódás miatt:

Mindenkinek, akinek kell, azt mondom, hogy sziasztok és csókolok és köszönöm!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés