Hirdetés

Nem teljesen értjük, mit művel Bódi Guszti

Nap Híre portré Nap Híre

Bódi Guszti legidősebb fia, a kis Guszti éppenhogy felbontotta a házasságát a feleségével, de a jelek szerint máris erőt vett rajta a megbánás. 

Bódi Guszti legidősebb fia, ,,kis" Guszti arról mesélt, hogy nem sikerült kilábalniuk a gödörből a feleségével, ezért már hivatalosan is vége a házasságuknak – írja a nlc.hu. A szakítás nagyon megviselte lelkileg, vidékről vissza is költözött a szüleihez. 

“Adrival elváltunk! Ez már hivatalos, a bíróság is kimondta…Egyikünk sem tett semmi olyat, ami okot adott volna a válásra. Tudom, hogy ez most fura kijelentés, de tényleg így van. Ő is, és én is 15 évig hűségesek voltunk egymáshoz. Mellette soha nem néztem félre, nekem ő volt a mindenem. Ő egy nagyon szép lány, gyönyörű a lelke is. Tökéletes volt a kapcsolatunk, egyetlen napot nem töltöttünk külön az elmúlt években, de mégis elmentünk egymás mellett. Talán, ami elindított minket ezen a lejtőn, az a családi mizériánk volt, még a Séfek séfe kapcsán. Az rengeteg problémát szült, amiket nekem kellett megoldanom. Ez vezetett el addig, hogy egyre többet vitáztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy külön kell folytatnunk” – mesélte a fájdalmait a zenész, aki őszintén bízik abban, újrakezdheti még a feleségével. 

“Újrakezdem a karrieremet, de Adrival is szeretném újrakezdeni…Most egyelőre édesanyámon keresztül kommunikálunk egymással, mert annyira frissek a sebek, hogy nem szeretnénk még nagyobb fájdalmat okozni egymásnak. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a házasság egy életre szólt Adrival, hiába papíron már nem vagyunk együtt.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés