Hirdetés

Hatalmas csapás érte a magyar sztár családját: "szétvert mindent!"

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Bódi Guszti elmondta, hogy szinte semmi nem maradt egyben, odalett az autó és a ház előtere is.

Hatalmas károkat okozott az elmúlt hetekben a viharos időjárás, a Naphire.hu is beszámotl róla, mekkora volt a pusztítás például a Nyírségben, ahol tojás méretű jégdarabok hullottak az égből. Baranya vármegyét sem kímélte az időjárás, itt is borzasztó jégesővel érkezett a vihar. 

Szörnyű károkról számoltak be Nagyecseden is, ahol Bódi Gusztiék családtagjai is élnek. A mulatós sztár a Ripostnak árulta el, rettenetesen izgultak szeretteikért, akiknek házát, autóját sem kímélte a vihar. 

Bódi Guszti
Bódi Guszti Fotó: Facebook

"Szétvert mindent! Az előtér, az autó, semmi nem maradt egyben. Telefonon érdeklődtünk a családtól, nagyon elkeseredtek, a húgom sírva mesélte el, mi történt. Az idősebbek azt mondják, soha életükben nem láttak még hasonló jégesőt Nagyecseden. Olyan volt számukra, mint a pokol, féltek, mindenki ordított, sírt, a gyerekek a ijedtségtől vigasztalhatatlanok voltak"

- fogalmazott a zenész, hozzátéve: olyan volt, mintha golyószóróval lőtték volna a cserepeket, az előtetőket és az autókat. 

Szerinte ráadásul az ottani családok java részének szinte az egyetlen esélye, hogy helyrehozzák a megrongálódott házukat, ha ismét – ahogy már nem egyszer volt rá példa – összefog az ország, és támogatást nyújt a rászorulóknak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés