Hirdetés

Bizarr dolgot vett észre a banánon egy vásárló: így reagált a népszerű áruház

Nap Híre portré Nap Híre

Egy Facebook-csoportban adott ki riasztó figyelmeztetést egy vásárló, miután a brit Asda-ból vásárolt banánon bizarr dolgot vett észre - szúrta ki a Daily Mail.

Egy férfi az Asda-ban vásárolt a minap, ám miután hazaért és kipakolta a csomagjait, valami egészen bizarr és undorító dolgot vett észre: az egyik banánon furcsa, fehér foltokat látott. A vásárló ezután egy Facebook-csoportban tette fel a nagy kérdést, hogy vajon mi lehet az, valamint figyelmeztetett mindenkit, hogy kerüljék azokat a gyümölcsöket, amelyeken ilyen foltokat vesznek észre. 

„Van valakinek ötlete, hogy mi ez a fehér folt a banánon” – kérdezte a férfi, aki egy fotót is megosztott a közösségi médiában a furcsa észlelésről.

Az egyik kommentelő szerint egyértelmű a válasz, egy pók lapult a banánhéja alatt. Több hozzászóló egyet is értett ezzel, és azt tanácsolták a vásárlónak, hogy tegye zacskóba az érintett banán(okat) és vigye vissza őket az üzletbe.

„Ez történt velem is tavaly. Vettem néhány banánt, és kaptam mellé egy ingyenes pókfészket, amiből apró pókok másztak elő” – mesélte egy másik hozzászóló. 

A vásárló egyébként hallgatott a kommentelők tanácsára és kidobta a „fertőzött” gyümölcsöt a kukába. „Lehet, hogy forró vizet öntök rájuk, hátha kikelnek a szemetesben és bejutnak a házba” – írta, hozzátéve, hogy nagyon nem szereti a pókokat, pláne a mérgezőket.

Reagált az Asda is

Hivatkozás másolása

"Az a bizonyos "fehér folt" úgy néz ki, hogy egy lisztbogár fészke. Ezek teljesen ártalmatlanok, de más rovarokhoz hasonlóan szeretnek otthonra lelni a banánban, ami biztonságos élőhelyet biztosít számukra” – fogalmazott az Asda szóvivője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés