Hirdetés

Budapesti parfümboltban járt Billie Eilish

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő magyarországi tartózkodása során ment el vásárolgatni, és nem távozott üres kézzel.

Billie Eilish volt az idei Sziget Fesztivál egyik legjobban várt fellépője: a fiatal énekesnő hatalmas bulit csapott a nagyszínpadon, és hatalmas derültséget is okozott, mikor éppen a közönséghez beszélt, és kicsúszott a száján egy böfögés

Bár a Sziget már véget ért, csak most derült ki, hogy Eilish Budapesten nem zárkózott be a szállodába, és még egy parfünboltba is ellátogatott - írja a Blikk

A 7scents nevű parfümboltba már előző nap ellátogatott két amerikai férfi a tulajdonost, Pozsgai Ákost keresve. Körbevideózták az üzletet, majd jelezték, hogy másnap várhatóan egy híres hölgy érkezik hozzánk – mondta el Pozsgai Ákos a lapnak. 

"Szerdán meg is érkezett egy fekete autó az üzlet elé, a két férfi pedig elmondta, hogy perceken belül Billie Eilish lép be a boltunkba. Arra kértek bennünket, hogy az ajtót csukjuk be az esetleges nézelődők miatt. Nem sokkal később Billie bejött a szüleivel, két biztonsági őrrel és a turnécsapata egyik tagjával. Nagyon kedves, udvarias és visszafogott volt, elmondta, hogy imádja a parfümöket, és azért választotta az én üzletemet, mert itt olyan illatokat is forgalmazunk, amelyek más parfümboltokban nem elérhetők"

- fogalmazott.

Az énekesnő állítólag rengeteg parfümöt kipróbált, és többet meg is vásárolt, majd egy közös fotó után távozott az üzletből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés