Hirdetés

Szívszorító: Berki Krisztián édesanyja a fia sírjánál karácsonyozik

Garai Kitti portré Garai Kitti

Berki Krisztián édesanyja eddig minden évben nagyon várta az ünnepeket, ugyanis a karácsony mindig is fontos ünnep volt a Berki család számára, azonban idén minden más lesz. Júlia asszony idén még karácsonyfát sem állít, inkább szenteste kilátogat a fia sírjához. 

Az édesanya a mai napig nem tudta elfogadni, hogy meghalt az egyetlen fia. Ráadásul Krisztián második gyermekét, a kis Emmácskát sem látta már két hete, ugyanis megbetegedett, így a kislány születésnapján sem tudott részt venni. Mint mondta, azóta nem is beszélt Mazsival, így fogalma sincs arról, mikor találkozhat az unokájával. 

Két hete nagyon lebetegedtem, tüdőgyulladást kaptam. Sajnos pont akkor, amikor Emma születésnapja volt. Írtam Mazsinak, hogy nem tudok ott lenni a szülinapján, de válaszra sem méltatott. Azóta sem beszéltünk, pedig vészesen közeledik a karácsony, amit hadd legyek őszinte, egyáltalán nem is várok - mondta a Borsnak Júlia asszony, aki fia halála óta teljesen összetört. 

Berki édesanyja mindig nagyon várta a karácsonyt, a volt férjével mindig együtt utaztak a gyerekekhez, ám most elképzelni sem tudja, hogy ünnepeljen. 

"Meghalt az egyetlen fiam. Nekem nincs többé karácsony, szeretet ünnepe… Csak mérhetetlen szomorúság. Régen, emlékszem, mindig nagyon vártuk ezt az időszakot. A volt férjemmel együtt utaztunk fel Budapestre a gyerekekhez, nagyon jó hangulatban teltek az ünnepek. Idén azt hiszem karácsonyfám sem lesz... Nincs kedvem hozzá. Talán 24-én kimegyek a temetőbe a fiam sírjához, ez lesz a karácsonyom" - tette hozzá. 

Júlia asszony elárulta: "Sajnos a mai napig nem tudom feldolgozni, hogy elvesztettem Krisztiánt. Tudja az agyam, hogy ez történt, de a szívem mélyén még mindig azt várom, hogy megcsörren a telefonom és belekiált a világ legédesebb hangján: „Szia muter! Hogy vagy?”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés