Hirdetés

Kitálalt Berki Krisztián édesanyja, szívszorító, amit mondott

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Néhány nap híján egy éve hunyt el Berki Krisztián. A hír megrázta az egész országot, ez az időszak most különösen nehéz mindenkinek, aki ismerte és szerette őt. Édesanyja azt mondta: érzi, hogy a fia mellette van. 

Nemrég írtunk arról, hogy Berki Krisztián özvegye, Mazsi és Júlia asszony hamarosan találkoznak, és az édesanya végre betekinthet a boncolási jegyzőkönyvbe. Közben igencsak bizarr módon valaki Berki Krisztián autójával furikázik Budapesten, ráadásul annak ikonikus rendszámával

"Úgy érzem, hogy a fiam itt van mellettem. Naponta érzem a jelenlétét! Van úgy, hogy még beszélek is hozzá. Egyszerűen egy év távlatából sem tudom elhinni, hogy nincs többé" – mesélte a Kiskegyednek Krisztián édesanyja. 

Azt is hozzátette mára már tisztábban lát bizonyos dolgokat, és végre azt is tudja, mi okozta a fia halálát. Mint mondta, nagy fájdalommal élte meg, amikor a lapok arról cikkeztek, hogy fia drogozott, arról azonban tudott, hogy a celeb "tömte magába az anabolikus szteroidokat". 

"Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem" – mondta el megtörten Krisztián édesanyja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés