Hirdetés

Vádat emelhetnek egy férfi ellen Berki Krisztián halála ügyében

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Magyar Nemzet megkeresésére közölte, hogy befejezték a nyomozást annak a férfinek az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást. A rendőrség vádemelést javasolt az ügyben, az eljárás iratait már megküldték az ügyészségnek. Közölték azt is, hogy van még egy gyanúsított, Berki feltételezett dílere, akinek az esetében folytatódik az eljárás. 

A lap felidézte, hogy a médiaceleb halála után a RFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen. A férfi lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Mindezt azután tették meg, hogy a korábbi információk alapján Berki Krisztián lakásán drog lehetett, és feltételezhető, hogy a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e. 

Mint ismert, Berki Krisztián tavaly májusban hunyt el. A celebet a IX. kerületi otthonában találták holtan. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, mi vezetett a celeb halálához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés