Hirdetés

Most jött el az idő Berki Krisztián édesanyja számára: végre mindent megtudhat

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A celeb már csaknem egy éve, 2022. május 6-án hunyt el rejtélyes körülmények között. Eddig a boncolási jegyzőkönyvet csak özvegye, Mazsi láthatta, ez azonban most megváltozik.

Berki Mazsi eddig úgy gondolta, hogy nem kívánja a közvélemény elé tárni, mit találtak Krisztián vérében, és mi okozta pontosan a 41 éves férfi halálát. Krisztián édesanyja többször és nyilvánosan támadt ezért Mazsinak, ő és az özvegy is az újságokon keresztül üzengettek egymásnak, megoldás mégsem született. A két nő végül 2023 elején békült ki egymással, mindketten arra hivatkozva, hogy a sors úgy hozta, hogy az életük végéig szoros kapcsolatban kell lenniük Krisztián kisebbik gyermeke, Emma miatt. 

A Bors információi szerint az özvegy és az édesanya hamarosan találkoznak, és Júlia asszony végre betekinthet az iratokba is, amelyek mindenre választ adnak.

"Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni" - fogalmazott a lapnak a gyászoló édesanya, aki abban bízik, hogy bár nehéz lesz szembenézni az igazsággal, de talán mégis valamilyen megnyugvást hoz ez számára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés