Hirdetés

Berki Krisztián édesanyja a mai napig nem tudja, miben halt meg a fia

Nap Híre portré Nap Híre

Nem látta még, hogy mi áll a nyomozás végét lezáró jegyzőkönyvben.

Berki Krisztián az édesanyjával, Júliával
Berki Krisztián az édesanyjával, Júliával

Nyugdíjba vonult a vagyonőrként dolgozó Berki Krisztián édesanyja, Júlia, aki egy időben egyáltalán nem szívlelte volt menyét, Berki Mazsit, ám ez mára megváltozott.

Kibékült mindkét unokája édesanyjával, így a gyerekeket havonta látogatja - írja a Blikk. “Mind a kettő nagyon hasonlít a fiamra, a szemükbe nézve őt látom. Ez jó érzéssel tölt el, hiszen bennük tovább él Krisztián” - nyilatkozta Berki Krisztián édesanyja.

Berki Mazsiról pedig ezt mondta: “Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog. A Sztárboxban is követtem őt, drukkoltam neki végig. Nagyon ügyes volt a ringben.”

A másfél éve, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián halálát okozhatta a kábítószer, is, de pontosat nem tudni. Ugyanis a nyomozást lezáró jegyzőkönyvet senki más nem olvasta el még Berki Mazsin kívül - még az egykori Fradi-vezér édesanyja sem. Júlia erről azt mondta, hogy talán jobb is így, és valószínűleg egyszer eljön az ideje, hogy megtudja, mi okozta a fia halálát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés