Hirdetés

Csak a szokásos: Bálint Antónia szakított és költözik

Nap Híre portré Nap Híre

Nemrég ért véget a három és fél évig tartó párkapcsolata Bálint Antóniának, aki lányával együtt már egy lakhelyet változtatott. 

A Blikk szúrta ki, hogy Bálint Antónia a Facebook-csoport adok-veszek részlegén egy elegáns bőrszéket és bőrbetétes íróasztalt árult, a képekhez tartozó leírásba pedig azt írta: „költözés miatt eladó”. A lap megkeresésére az egykori műsorvezető elárulta, hogy nemrég véget ért a kapcsolata és néhány hónapja elköltözött. 

"Csakúgy, mint sokan mások, én se dobálom ki a régi bútoraimat, hiszen más még tudja azokat hasznosítani, jóval kedvezőbb áron, mint ahogyan az üzletekben meg tudná kapni. Egy raktárban van több olyan bútorom, amiket már nem használok, így természetesen eladom őket. Fájó szívvel nézek a bútoraim után, amikor viszik el, hiszen sokáig az életem részei voltak. De hoztam egy döntést. Megválok tőlük" - mesélte a lapnak Antónia, hozzátéve, hogy változtak a szokásaik, ezért a bútorok közül többre már nincs szükségük. 

Bálint Antónia egyébként több mint nyolc év után visszatért a médiába, október 2-től az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, volt élettársa oldalán. A párjával a forgatások ótaa ugyan különváltak, de Antónia egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete.

A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte. Szerintem, ha sok rossz van egy kapcsolatban, természetesen meg lehet próbálni helyre tenni a dolgokat, de ha nem megy, a terhet inkább le kell tenni. Ezt tettem, és megkönnyebbültem. Véleményem szerint ha egy hosszú kapcsolat véget ér, mindkét félnek meg kell gyászolni így vagy úgy, hiszen elveszített valamit az azt megelőző időszakból. Teljesen mindegy, jobban érzi e magát a szakítás után, vagy sem. Néha eszembe jutnak a szép emlékek, de tudom, miért döntöttem úgy, ahogy

- fogalmazott a szakítással kapcsolatban Antónia, aki még nem érzi magát késznek egy újabb szerelemre, azonban a szerettei és a barátai boldoggá teszik.

"Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. Az élet azonban furcsa dolgokat tud produkálni. Semmi jónak nem vagyok soha az elrontója, de én magam semmit nem teszek azért, hogy ismét legyen egy párkapcsolat az életemben. Eljárok az ismerőseimmel, a barátaimmal vacsorázni, ebédelni, sokat beszélgetünk. Randizni azonban nem randiztam a szakítás óta. És nem is szeretnék" – árulta el Toncsi.

(Fotó: Instagram/balintantonia)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés