Hirdetés

Itt az újabb szakítás: a válogatott labdarúgó és kedvese külön folytatják

Nap Híre portré Nap Híre

Még fel sem ocsúdtunk Szoboszlai Dominik szakításának híre után, most kiderült, hogy újabb sztárfocista kapcsolata ért véget.

Bombaként robbant a hír alig egy napja, hogy szakított Szoboszlai Dominik és párja, Gécsek Fanni. A sztárfocista menedzsere szerint a pár békében döntött úgy, hogy külön folytatják. "Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz" - hangsúlyozta. 

Most újabb szakításról érkezett hír: ezúttal egy világbajnok labdarúgó jelentette be, hogy már külön utakon jár a feleségével - írja a Sportal

Kevin Grosskreutz tagja volt a 2014-ben világbajnoki címet nyert német válogatottnak és a pályafutása során a Dortmund játékosaként vált ismertté. Négy évvel ezelőtt ismerte meg Carolinát, akit tavaly vett feleségül, ám most az egykori futballista bejelentette, hogy elválnak. 

Sőt, Carolina már el is költözött a család dortmundi otthonából. Grosskreutz ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem egy harmadik fél miatt szakadt meg a kapcsolat.

„Mindkettőnk számára az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne szenvedjenek. Ugyanannyit vannak mindkettőnkkel” – mondta Grosskreutz, aki jelenleg a SV Wacker Overcastropban szerepel. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés