Hirdetés

Életmentő szerencse: a fodrásza vette észre a halálos jelet

 portré

Kezdetben rákefélte a haját, mert azt hitte, hogy kisfia rajzolt rá filctollal – de a fodrásza azt tanácsolta, sürgősen nézesse meg egy orvossal.

Kiderül, hogy a 43 éves brit nőnek, egy kék nevus nevű anyajegye van, amely általában jóindulatú. Csak túl gyorsan nőtt ahhoz, hogy ne legyen gyanús és veszélyes. "A fodrászom szólt, azt mondta: "Van valami a fejem oldalán”. Lefényképeztem, és láttam, orvoshoz kell fordulnom. „Szerencsém volt, a fodrászom mentette meg az életem.”

A bőrgyógyász vetett rá egy pillantást, és azt mondta, hogy ez egy kék nevus, de 30 éve nem látott ilyet. „Ez nagyon megijesztett." A kék nevus általában nem rosszindulatú, általában akkora csak, mint egy tűszúrás, de ha nőni kezd, az intő jel.  

Az orvosok szerint a szaggatott fény okozza, és az anyajegy a fej azon oldalán szokott kialakulni, amely vezetés közben ki van téve a szaggatott napsütésnek - írja a Mirror.

Az anyán összesen három fájdalmas műtétet hajtottak végre, hogy eltávolítsák az anyajegyet.

"Az emberek nem szokták ellenőrizni a fejbőrüket. Ez elég vicces, de a barátaim most már figyelik a fejbőrüket, szóval, ha a történetemmel rá tudok venni bárki is, az jó lenne.”  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés