Hirdetés

Azahriah megtörte a csendet: ezt gondolja valójában Magyar Péterről

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal sztár szerint ha valaki két oldalról, a DK és a Fidesz részéről is kapja a propagandát és a mocskolódást, az onnan tudja, hogy jó úton jár.

A 22 éves Baukó Attila, vagyis Azahriah, akinek életéről film is készül, Friderikusz Sándornak mondta el, mit gondol a Magyar Péter-jelenségről egy héttel azelőtt, hogy kiállna a Puskás Arénába sok tízezer ezer ember elé. 

Akik követik a fiatal előadó lépéseit, tudhatják, hogy a Baukó Attila nem fél komoly, politikai témákhoz nyúlni. A dalaiban is bátran mond kritikát a magyar politikai helyzetről. Februárban pedig az influenszerek és véleményvezérek által szervezett tüntetés mögé is beállt, amely során a gyerekvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet. 

Most is van véleménye a közéleti helyzetről. Először a választási plakátokról beszélt. Kiemelte, hogy amikor rájuk néz, borzasztóan nívótlannak tartja azokat. Majd Magyar Péter feltűnéséről is kifejtette a gondolatait - írja a Blikk

„Az is egy izgalmas dolog, hogy a Fideszből kiválik valaki, mert erre még nem nagyon volt példa. (...) Novák Katalin és Varga Judit lemondatása is egy bizonyíték volt a kormány gyengeségére. Azért egy Kaleta-ügyet és egy Szájer-ügyet is elsunnyogtak úgy, hogy mindenki tudott róla, de hát nem reagáltak rá semmit, ment tovább az élet. (...) Szerintem ha valaki két oldalról, a DK és a Fidesz részéről is kapja a propagandát és a mocskolódást, az onnan tudja, hogy jó úton jár.

– fogalmazott Azahriah.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés