Hirdetés

Most jött a drámai hír Szilágyi Jánosról: demenciával küzd

Nap Híre portré Nap Híre

A legendás riporter a problémái miatt már orvoshoz fordult.

Szilágyi János úgy érzi, képes lenne műsort készíteni, de a mindennapjai jelenleg az időskori demenciával való küzdelemről szólnak.

"Naponta felizgatom magam. Nagyon erős demenciám van, nagy léptékkel haladok felé. Rohadtul felejtek, de olyan szinten, hogy itt van előttem ez a pohár víz, de ha amott volna, és el akarnám venni, azt mondanám: mit akartam én?"

– mesélte a probléma súlyosságáról Szilágyi János Rónai Egonnak az ATV Húzós podcastjében, amelyben azt is elárulta, előfordul, hogy nevek és szavak nem jutnak eszébe, nemrégiben például egy régi barátja keresztnevére nem emlékezett. Az egyetlen vigasza az, hogy kívülről nem látszik mindez, és a riporteri képességeinek köszönhetően ki tudja magát beszélni ezekből a helyzetekből.

"Más bajom nincs, de ez elég nagy baj. Voltam dokinál is, aki azt mondta, nem vagyok betegszinten, de az öregedéssel együtt jár a feledékenység, és én ebben elég kimagasló színvonalat képviselek" – idézi a story.hu a riportert. 

Szilágyi János szerint a felesége, Györgyi az elszenvedője ennek a bosszantó állapotnak, és bár már negyven éve házasok, a tévés gyakran vele sem tudja megértetni magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés