Hirdetés

Rendkívüli változást jelentett be az ATV, nagyágyúkat igazolt a csatorna

Nap Híre portré Nap Híre

Új műsorral és népszerű új műsorvezetőkkel készül az őszre az ATV.

A közkedvelt hírműsorok, a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek a csatorna képernyőjén. Július 15-től Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé a Start és Start+ állandó műsorvezetőjeként. A frissen igazolt tévés nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is rendkívül sikeres.

Augusztus végén debütál az ATV új heti műsora, A nagy dilemma. A produkcióhoz az egyik legismertebb talkshow műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette a csatorna. A nagy dilemma adásába két-két sztárvendég érkezik, a műsorban feltett morális, társadalmi, valamint kulturális kérdésekre, állításokra reagálhatnak négyféle módon: "nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet".

„A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzőtt minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője” - mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés