Hirdetés

Jó hír jött azoknak, akik szeretik magukra tetováltatni Karácsony Gergely fejét

Nap Híre portré Nap Híre

Dorcinak jó napja van.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, egy fiatal lány magára tetováltatta Karácsony Gergely főpolgármester arcképét. A különleges  tetkó a budapesti Street Art Tatoo stúdióban készült, az ötlet pedig a hely tulajdonosának fejéből pattant ki. Arról is beszámoltunk, hogy Karácsony Gergely ellátogatott a stúdióba, hogy a saját szemével is megtekintse a tetoválást. 

Arról is írtunk, hogy a Blikk  utánajárt, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy 18 éves lány magára tetováltatta a főpolgármestert. Mint írják, a tetkó egy Nagy Diófa utcai szalonban készült, a viselője pedig nem más, mint a stúdió recepciósa, Dorci. 

„Igazából megittunk egy pár sört, majd kitaláltuk ezt a fantasztikus ötletet, hogy csináljuk meg. Halál komolyan. Azon gondolkoztunk, kit lehetne feltetoválni a politikusok közül, de nyilván egy királyt nem fogunk feltetoválni. De Karácsony Gergő tök jó fej, aranyos, ilyen vicces az egész” – mondta Dorci.

 

Dorcinak szuper napja van, ugyanis a Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely lesz Budapest főpolgármestere.

A főpolgármester a Facebookon azt írta, hogy elfogadja a független magyar bíróság döntését.

A választási folyamat átláthatatlansága miatt még azt is vállaltam volna, hogy az egész városban ismételjük meg a főpolgármester-választást, immár mentesen minden politikai és jogi manipulációtól. A Kúria jogerős döntése azonban ezt a vitát lezárta. A főpolgármesterségről természetesen nem mondok le, mondjanak le azok, akik félre akarták vezetni a budapestieket, és akik képtelenek voltak egy tisztességes újraszámlálást levezényelni − írja Karácsony Gergely az Index beszámolója szerint.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés