Hirdetés

Teljesült a halálos beteg Dezső álma: a helyszínen nézte végig a Skócia elleni magyar győzelmet

Nap Híre portré Nap Híre

Teljesült Szalai Dezső álma. Stuttgartban, a lelátón nézhette végig vasárnap a magyar válogatott sikerét. Ő ALS beteg, ez az a betegség, amelyet Karsai Dániel történetén keresztül ismert meg az ország. Dezső a diagnózis után bakancslistát írt, melyen a foci eb-n való szurkolás szerepelt az első helyen. Részletek vasárnap 19.00-kor a Heti Naplóban, Berecz Péter riportjában.

Amint az közismert, Magyarország a 101. percben lőtt góllal legyőzte Skóciát, Csoboth Kevin utolsó perces góljával sikerült megszereznie a három pontot.

Korábban mi is írtunk arról, hogy összefogtak Szalai Dezső barátai, akiknek így sikerült teljesíteniük a gyógyíthatatlan beteg fociszurkoló barátjuk egyik legnagyobb álmát, ami a bakancslistájának az első helyén szerepelt.

Szalai Dezső sikeres étteremtulajdonos tavaly kapta meg a sokkoló diagnózist az orvosoktól, ugyanis kiderült, hogy Karsai Dániel alkotmányjogászhoz hasonlóan, gyógyíthatatlan ALS-betegségben szenved. A vállalkozó alig néhány hónapja ünnepelte az 50. születésnapját, azonban a betegség már eluralkodott rajta. 

Azonban Dezső fogta magát és bakancslistát írt, melynek első helyén az szerepelt, hogy Stuttgartban, a labdarúgó Európa-bajnokságon szurkolhasson a magyar válogatottnak.

Dezső barátai pedig összefogtak, így nekik és az adományozóknak köszönhetően megvalósították a nagy álmát. Nemrég útnak is indultak Németországba, az ATV Heti Napló stábja pedig elkíséri őket a hosszú útra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés