Hirdetés

"Nincs rá gyógymód" - Feldolgozhatatlan diagnózist kapott a népszerű tévésztár

Nap Híre portré Nap Híre

Élete végéig komoly fájdalmakkal kell együttélnie a sztárnak.

April Banbury brit tévésztár az Instagram-oldalán tudatta a szomorú hírt a rajongóival, miszerint napok óta kórházban van, ahol szörnyű diagnózist kapott az orvosaitól. A sztár egy szelfit is megosztott a kórház ágyából, a kép mellé pedig azt írta, hogy azután kereste fel az egészséügyi intézményt, hogy fájni kezdett a háta, majd a lába és a csípője is elzsibbadt. Végül mind a két lábát rendkívül gyengének érezte - írja a Bors.

Hozzátette, adott néhány hetet, megnézte, enyhülnek-e a tünetei, de azok csak rosszabbak lettek. "Megígértem magamnak, hogy hallgatok a testemre. Kivizsgáltattam, de sosem gondoltam volna, hogy ez lesz a diagnózis. Gerinccsatorna szűkületem van (nincs rá gyógymód, azt mondták, hogy egy életen át krónikus fájdalmaim lesznek). Az idegeim mélyen össze vannak nyomva, de nem tudják, mi okozza, így néhány héten belül felkeresek egy gerincszakértőt, aki kivizsgálja még jobban" - fogalmazott.

Azt is elárulta, hogy egy ideig még eltart, amíg sikerül feldolgozni a történteket, ám nem adja fel a reményt és bízik benne, hogy hamarosan visszatérhet a normális élethez.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés