Hirdetés

Kétoldali infarktusa volt - Kórházi ágyáról üzent a magyar mulatós sztár - Videó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hétfőn reggel kapott szívinfarktust, műtétje után kritikus állapotban volt. Tekknő Miki videón jelentkezett be a kórházból.

Imádkozzatok érte! - kérte rajongóit MC Hawer, azaz Kocka Géza a közösségi oldalán hétfőről keddre virradó éjszaka, nulla óra körül. Mint kiderült, az MC Hawer és a Tekknő formáció másik tagja, Benyó Miki hétfőn reggel infarktus kapott. A közösségi oldalaikat ellepték a jókívánságok és imák, és úgy tűnik, nem hiába. Néhány perccel ezelőtt MC Hawer egy videót osztott meg, Tekknő Miki egyenesen a kórházból küldte a rajongóknak.

“Sziasztok, nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit” - kezdi az ágyán fekve Miki és megköszöni a kedves szavakat, üzeneteket. “Úgy néz ki, hogy megúsztam. Tényleg ez a 24 óra kritikus volt, de azt mondták, hogy túl vagyok rajta. Legalábbis ezen. Most jön egy kis pici, mert egy rehabilitáción kell részt vennem. Szerintem az egy ilyen 3-4 hetet fog igénybe venni és utána folytatjuk a mulatozást, ott, ahol abbahagytuk” - mondja a mulatós sztár, majd a diagnózist is elárulta.

“Sajnos elzárult két ér, két fő ér és ki kellett tisztítani. Be kellett tenni két fém lapocskát, amivel kitágították az eret. Most teljesen jól érzem magam, de hát ugye ennek még van egy hosszabb lefolyása, amit végig kell csinálnom. És azután találkozunk. Még egyszer köszönöm és ne aggódjatok, rossz pénz nem vész el” - magyarázza Miki.

(Kezdőkép: instagram.com/mchawer)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés