Hirdetés

Ez már szinte beteges: az esküvőjén sem volt hajlandó levenni az Apple Vision Pro-t az újdonsült férj

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy kaliforniai szoftvermérnök feldühítette az új feleségét, amikor még az esküvőjük napján is az Apple Vision Pro headsetjét viselte.

Jacob Wright, egy induló AI cég műszaki mérnöke, a 3500 dolláros headsetet viselte elegáns menyasszonya, Cambree mellett a február 10-ei esküvőjükön, amit Utah államban rendeztek meg - írja a New York Post.

A pár esküvői fotóin Cambree Wright undorodva pózol a kamera előtt a virágcsokrával a kezében, miközben a férje a saját világában volt éppen.

"Próbálok nem odanézni, mert ez egy kicsit hátborzongató"

- nyilatkozta a fiatal feleség.

Ahogy arról korábban már a Naphire.hu is beszámolt, Apple Vision Pro egy olyan virtuális valóság headset, amely digitális tartalmakat képes megjeleníteni egy személy fizikai terében. Megírtuk azt is, hogy sokan tesztelték az Apple legújabb durranását, a Vision Pro-t, azonban úgy tűnik, az embereknek mégsem jön be annyira az új technológia, mint azt elsőre gondoltuk.

Az Apple headset viselésekor a felhasználó a hangját, a kezét és természetesen a szemét használva navigálhatja az alkalmazásokat.

Fotó: x.com/jason

Cambree azt mondta, hogy a fotózás alatt őriznie kellett Wright headsetjét, mert attól félt, hogy majd megpróbálja azt viselni az esküvői szertartás alatt is. És a fiatal arának minden oka megvolt az aggodalomra, ugyanis a párja többször is kétségbeesetten könyörgött neki, hogy adjon neki engedélyt a headset viselésére a szertartásuk alatt is. A nő azonban elutasította a férje kérését, aki csak a fogadáson (és a fotózáson) viselhette az eszközt.

"Azt kérdezte: "Hé, bébi, csinálhatunk képeket az Apple Vision Pro-val?" - emlékezett vissza Cambree. "Többször is megkérdezte. Én meg folyamatosan nemet mondtam, aztán megfordultam és már fel is vette".

Jacob Wright ezután teljes felszerelésben, az arcára szíjazott fehér, kétkilós headsetet viselve lépett a táncparkettre.

"Van egy videóm, amin ott vagyok az összes koszorúslánnyal, az összes bokrétáslegénnyel - mindenkivel, aki eljött a szertartásra" - mondta. "Szerintem ez szuper király lesz, hogy 20 év múlva megmutassuk a gyerekeinknek" - tette hozzá a férj.

Múlt havi megjelenése óta az Apple Vision Pro gyorsan teret nyert a technológiai világban, de nem feltétlenül a jó okok miatt. Múlt héten a San Diego-i rendőrség figyelmeztetést adott ki, miután rajtakapott egy gyalogost, aki az arcára szíjazott headsettel ment át az utcán.

A felvételeken látszott, ahogy az illető átkel az úton, miközben látszólag a kezét használva egy virtuális menübe lépett be, miközben egy rendőr éppen egy másik személyt tartóztatott le a sarkon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés