Hirdetés

IPhone-os? Brutális meglepetésben lesz része napokon belül

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az Apple állítólag egy "meglepetés" frissítést készít elő az iPhone-okra, amely a hírek szerint napokon belül megérkezik, és orvosolni fogja a Wi-Fi problémákat.

A frissítést várhatóan még az iOS 17.2 megjelenése előtt adják ki - írja a Sun

A lap felidézte, hogy az iPhone-ok számára elérhető legújabb iOS-kiadás az iOS 17.1.1, amelyet november 7-én adtak ki. A MacRumors szerint azonban az elemzési naplók bizonyítékot rögzítettek arra, hogy az Apple belsőleg tesztel egy új iOS 17.1.2 frissítést. Ennek tartalmáról azonban egyelőre csak keveset lehet tudni. A létezéséről szóló bizonyítékok mindössze napokkal ezelőtt jelentek meg először, ami arra utal, hogy maga a kiadás hamarosan elkészülhet.

Az iOS 17.1.2 cím arra utal, hogy a frissítés nem az Apple gyors biztonsági válaszfrissítései közé tartozik. A Forbes azt feltételezi, hogy a rejtélyes frissítés régebbi problémákat fog javítani, mint például az iOS 17 Wi-Fi hibája. 

A Wi-Fi probléma már azóta fennáll, mióta az iOS 17 megjelent. A szeptemberi frissítés telepítése után az iPhone-tulajdonosok lassú sebességről, megszakadt kapcsolatról és olyan tartalmakról számoltak be, amelyek még szélessávú hálózathoz csatlakozva sem töltődtek be.

A naphire.hu korábban írt arról is, hogy figyelmeztetést adott ki az Apple, hogy a túl hideg hőmérséklet megölheti a telefonja akksiját

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés