Hirdetés

Alekosz szerint ő megteheti, hogy 100 ezret kér egy interjúért

Nap Híre portré Nap Híre

Szerinte a szereplésért adott pénz a tiszteletről szól.

Nemrég még arról indult el a találgatás, hogy vajon Alekosz ülhet-e be Sebestyén Balázsék mellé Vadon Jani helyére, most azonban a celeb újabb botrányával került be a hírekbe. 

Kiderült, hogy Alekosz 100 ezer forintot kért egy interjúért cserébe. Mindez onnan indult, hogy Kembe Sorel a YouTube-on szerette volna meginterjúvolni a celebet egy podcast-adás keretében, de Alekosz ezért pénzt kért, nem is akármennyit. Sorel akkor nem nevezte meg, hogy kiről van szó, a Blikknél viszont jelentkezett Alekosz, aki pontosan és részletesen leírta, hogy mi történt.

"Az amatőrizmus egyetemes magasiskolája ez. Hát mit képzel ez! Tudja mindenki nagyon jól, ahol Alekosz megjelenik, ott azonnal országos sajtómegjelenés, országos kattintások, megosztások, országos érdeklődés kezdődik. A nézettségi-hallgatottsági rekord, garantált. Legyen az rádió, televízió, vagy internet"

- fogalmazott a botrányhős celeb. Alekosz szerint a szereplésékért adott pénz a tiszteletről szól, Sorel pedig nem tisztelte őt, amiért ingyen szerette volna megcsinálni az interjút.

"Ráadásul nem éjjel kettőkor keressük meg a riportalanyt úgy, hogy hé, haver! Január 10-én 17.00-kor várlak a YouTube csatornámon felvételre. Hát mit képzel ez!"

- számolt be részletesen a megkeresésről Alekosz. Ezek után a celeb leírta, hogy innentől nyilvános: bármilyen nemű YouTube-megjelenésekért a fellépti díja 100 ezer forint.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés