Hirdetés

Horror az ajkai csónakázótóban: megtalálhatták VV Fanni holttestét

Nap Híre portré Nap Híre

Május 5-én emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból. A maradványok azonosítása még hosszú ideig eltarthat, azonban a szakértők szerint nem lehet kizárni, hogy  esetleg a 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt VV Fanni (Novozánszki Fanni) holtteste került elő.

Emberi maradványokat találtak az ajkai csónakozó tóban. VV Fanni családját és jogi képviselőjüket, Dr. Lichy József ügyvédet ez új reménnyel töltheti el, B. László ugyanis Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a kocsijában lévő holttest elrejtésére. "Mi is felkaptuk a fejünket  hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek" - mondta a jogász, aki szerint mivel Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt elképzelhető, hogy Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol tüntette el a gyilkosa.

"Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét" - mondta a Borsnak Dr. Lichy József. 

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el egy albérletből, a bizonyítékok szerint bűncselekmény áldozata lett. A 24 éves lány akkor a lakásán találkozott B. Lászlóval, aki a vád szerint azzal a céllal érkezett oda, hogy pénzhez jusson. Fanni utoljára a társasház mélygarázsa kamerájának felvételén volt látható ájultan, a feltételezett gyilkosa karjaiban. A vádlott bérelt kocsijában a DNS-t és Fanni vérét is megtalálta a rendőrség, ám B. László mindvégig állította: ő valóban elvitte az ájult lányt, de nem ölte meg, hanem átadta egy ismertlen személynek. A férfi a gyilkosság után egy nappal, november 21-én szabadult meg a holttesttől. B.  László jelenleg a 20 éves börtönbüntetését tölti. 

Novozánszki Fannit májusban a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította, azaz jogilag 7 év után befejeződött az eltűnési ügye.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés