Hirdetés

„A médiaátverés egyik szomorú példája” - Kitálal az ATV műsorvezetője

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kedves és kínos élményeit is megosztja a világgal a csatorna népszerű műsorvezetője, aki egy régi lábát csomagolja be újra. És rááll.

“Krokodiltámadás a Balatonnál” címmel jelentkezik vadonatúj előadóestjével Szlazsánszky Ferenc, az ATV Fórum népszerű műsorvezetője szeptember 27-én a Csányi5 kulturális központban.

Kevesen tudják, hogy a csatorna képernyősének több hivatása is van, és akár cimbalomkészítőként is dolgozhatna, humoristaként évtizedek óta aktív. “2006-ban első díjat nyertem a Magyar Rádió humorfesztiváljának szerzői kategóriájában, és bár főállásban azt követően is újságíróként dolgoztam tovább, több humor projektbe is bekapcsolódtam” - mondta a Naphire.hu kérdésére Szlazsánszky Ferenc, aki közéleti humorát előbb a Vakkomondor blogon, majd a hasonló címen futó ATV-s műsorban is megcsillogtatta. “A humor alapja az írás, menetközben azonban arra jutottam, hogy a saját gondolataimat feltehetően én magam tudnám a legmegfelelőbben előadni, úgyhogy tavaly nyáron ráléptem a standup humoristák számomra addig ismeretlen ösvényére. Bizonyos értelemben kezdő vagyok, de nagyjából húsz élő előadás után azt mondhatom, nagyon élvezem a közönséggel való személyes találkozást, az interaktivitást, a váratlan fordulatokat. Igaz, ezek kezelésében nagyon sokat segít, hogy az ATV-ben már hét éve vezethetem hetente többször is a Fórum című műsort, ahol tényleg bármi megtörténhet, és meg is történik” - tette hozzá.

Legújabb önálló estjének címválasztása sem véletlen. “A Krokodiltámadás a Balatonnál a médiaátverés egyik szomorú példája, mondom bűnbánóan, hiszen én magam adtam ezt a címet még kezdő hírszerkesztő koromban egy ártatlan MTI hírnek, hogy többen kattintsanak rá. A kísérlet sikerült. Mindenesetre innen elrugaszkodva számos történettel és néhány elképesztő hír segítségével igyekszem megosztani szerteágazó élményeimet a média világából. Kiderül többek között az is, melyik cikkemet idézte a parlamentben a miniszterelnök egyik politikai ellenfele lejáratására, és az is, mi történt azóta az illetővel” – mondta az ATV műsorvezetője.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés