Hirdetés

Sokkoló fotók Liam Payne lakosztályáról: leírhatatlan pusztítást végzett a zenész

Nap Híre portré Nap Híre

Állítólag nagy mennyiségű fehér port találtak Liam Payne Buenos Aires-i hotelszobájában, miután az énekes meghalt. Payne-t október 16-án találták holtan az argentin fővárosban, miután kizuhant az ablakon egy szálloda harmadik emeletéről. A rendőrök a szobában megtalálták a popsztár gyógyszereit, köztük klonazepámot, ami egy epilepszia, akaratlan izomgörcsök és pánikbetegségek kezelésére használt orvosság.

A palermói Casa Sur nevű szálloda kétségbeesetten tárcsázta a segélyhívót egy, az ő leírásuk szerint agresszív férfi miatt, aki valószínűleg kábítószer vagy alkohol hatása alatt állt – írja a Blikk

A popsztár percekkel a halála előtt óriási rombolást végzett a szobájában: betörte a szobában lévő tévé képernyőjét, és egy alumínium italos doboz teteje befeketedett, mintha felhevítették volna. A rendőrök nemcsak gyógyszereket találtak a lakosztályán: a fürdőkádban gyertya- és alufóliamaradványokat találtak, melyek alján égési foltok voltak.

A helyi rendőrség már megkezdte Payne hirtelen halálának kivizsgálását. A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti elmondta, hogy az énekes körülbelül 40 métert zuhant, és "súlyos, az élettel összeegyezhetetlen sérüléseket szenvedett". Mint mondta, a riasztást helyi idő szerint október 16-án délután, 17 óra 4 perckor kapták arról, hogy egy személy fekszik a Casa Sur szálloda egyik belső udvarán. Mindössze 7 perc alatt kiértek a helyszínre, és már nem tudták megmenteni az életét, így halottnak nyilvánították.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés