Hirdetés

Zámbó Krisztián szerint Puzsér tenyérbemászó, és szívesen bunyózna vele a Sztárboxban

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekes nagyon szeretne szerepelni a Sztárbox következő évadában, legalábbis erre utal, hogy elárulta, hogy kikkel szeretné megmérettetni magát. 

Zámbó Krisztián is nagy érdeklődéssel követte vasárnaponként az RTL Sztárbox című műsorát, sőt, az első gálán még személyesen is ott volt, azonban nag bántanára nem húzhatott bokszkesztyűt. Elmondása szerint egészségi okokból nem vállalhatta el a műsort, azonban Krisztián már akkor megígérte, hogy a következő évadban ő is ringbe száll. 

Hozzátette, leginkább azt sajnálja, hogy nem küzdhetett meg Nagy Ervinnel, akire azért neheztel, mert nem úgy alakította néhai édesapját A Király című sorozatban, amilyen valójában volt az életben. Most a Story felkeresésére azt is elárulta, kikkel bunyózna a legszívesebben - írja az Index. 

Puzsér Róberttel például szívesen megmérettetném magam. Aput már annyiszor a szájára vette, hogy lenne mit elrendeznünk a ringben. Elég tenyérbemászó pali. De azért előtte nem ártana ledobnom 10-15 kilót, mert most elég nagy a fejem.

- mondta Krisztián. 

Zámbó Jimmy fia azt is hozzátette, hogy hatalmas az ütőereje, így már előre sajnálja azt, aki szembekerül majd vele a ringben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés