Hirdetés

Döbbenetes állítás: fotó készült Zámbó Jimmy holttestéről a boncasztalon?

Nap Híre portré Nap Híre

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án hunyt el, miután hajnalban elsült a kezében a maroklőfegyvere, amivel főbe lőtte magát. A Király olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal a kórházba szállítását követően meghalt. Bár a tragikus nap óta már eltelt 23 év, a hivatalos verziót Jimmy haláláról sokan nem tudták elfogadni a mai napig, és rengeteg a találgatás azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett azon a hajnalon. 

A hírek szerint Jimmy a végzetes baleset előtt már két napja nem aludt és rendkívül feszült volt. A felesége állítólag még figyelmeztette is, hogy ne szórakozzon a fegyverrel, végül mégis megtörtént a baj. A nyomozás eredménye szerint is baleset történt, vagyis a tragédia idején a helyszínen tartózkodó Edit asszonynak és Hule Évának nem volt köze a történtekhez. Ennek ellenére is rengeteg verzió született már Jimmy haláláról. 

Elterjedt például az a pletyka, hogy Jimmy nem lehetett öngyilkos, ugyanis balkezes volt, a végzetes lövés pedig a jobb halántékán érte. Az énekes imádta a fegyvereket, és csak viccből emelte a pisztolyt a halántékához, ám előtte kitárazott, a rajongóknak pedig gyanús, hogy ha Jimmy értett a fegyverhez, akkor mégis hogy véthetett akkora hibát, hogy egy golyót benne hagyott a csőben? A családon kívül még Hulé Éva tartózkodott a házban a tragédia hajnalán. A nő - aki egyébként már évekkel ezelőtt meghalt - sokáig állította azt, hogy ő tudja az igazságot, és valójában gyilkosság történt, ám a rendőrség kihallgatta és nem indult új nyomozás.

Vannak, akiknek a csepeli rendőrkapitány miatt lett gyanús a történet, ugyanis Vágó Imréné - aki egyébként jó barátja volt a családnak - a baleset után rövid idő alatt megjelent a helyszínen a rendőrökkel, azonban az egyenruhásokat percekig nem engedte be a lakásba. Azt azóta sem lehet tudni, hogy mi történt abban a pár percben a házban, ám a rendőrkapitányt nem sokkal ezután felmentették a pozíciójából - írta az ATV

Ennél durvább pletykák is szárnyra kaptak

Hivatkozás másolása

Állítólag készült fotó is a holttestről, amit egy, a Jimmy boncolását végző orvos vagy a mellette dolgozó segédje készített a boncasztalon. A pletykák szerint ezt a képet az ország akkori legnagyobb példányszámú napilapja vette meg 1 millió forintért, és azóta is egy széfben őrzik, mivel a sajtótörvény nem tette lehetővé, hogy nyilvánosságra hozzák.

A legmeredekebb feltételezés azonban mind közül az, hogy Jimmy még mindig él. Sok rajongó még mindig képtelen elfogadni, hogy az énekes meghalt, és vannak, akik úgy gondolják, hogy Jimmy csak megrendezte a halálát, hogy nyugodt életet kezdjen.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a mai napig nem csillapodnak a kedélyek Zámbó Jimmy körül. Nemrégiben például az RTL sikersorozata, A Király miatt tört ki a botrány a Zámbó családban, ugyanis a néhai énekes testvérei és özvegyei is kiakadtak, mert nem azt kapták, amire számítottak a sorozattal kapcsolatban. 

"Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is felvagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek" - fakadt ki Edit asszony egy kommentben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés