Hirdetés

Zámbó Jimmy gyerekei maguk alatt vannak a nagymamájuk halála miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Az egész családot megviselte a nagymama, Zámbó Anna hirtelen halála.

Zámbó Anna, Zámbó Jimmy gyerekeinek a nagymamája meghalt
Zámbó Anna, Zámbó Jimmy gyerekeinek a nagymamája meghalt

Kedden került kórházba Zámbó Jimmy édesanyja, a 96 éves Zámbó Anna, aki másnap hajnalban meghalt. A családtagoknak lehetőségük sem volt elbúcsúzni tőle, hiszen a nagymamán sem a mentőben, sem a kórházban nem látszódott, hogy ekkora a baj - írja a Blikk.

„Most egy olyan ember ment el, aki a család feje volt, aki összetartotta a családot, akinek mindene volt a család: egy szerető ember és az édesanyám” – nyilatkozta Zámbó Tihamér.

Zámbó Jimmy fiát, Adriánt különösen megviselte a nagymamája halála. „Egy ilyen veszteség soha nem jön jókor, mi nagyon szerettük, imádtuk a mamát, az életünk értelme volt, a halála nagyon lesújtott minket” - fogalmazott Zámbó Jimmy gyereke, Adrián a lapnak.

A legendás énekes másik fia, Zámbó Krisztián is megosztotta gondolatait a nagymamája elvesztésével kapcsolatban. “Mindig hallgattam rá, még Zsuzsikával kapcsolatban is adott tanácsot, hogy becsüljük meg egymást. Mama sok mindent megélt, például a háborúkat, valamint azt a veszteséget is, ami számomra felfoghatatlan. Apu halála nagyon megviselte, de az egész családunk azon volt, hogy sikerüljön talpra állnia. Remélem, már együtt vannak apával!” - mesélte Zámbó Krisztián.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés