Hirdetés

Megvan az időpont, házasodik Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nemrég még arról lehetett olvasni, hogy Zámbó Krisztián és szerelme szakítottak. Ám úgy tűnik, nem bírták sokáig egymás nélkül, most pedig már az esküvőt tervezik.

A pár a HOT! Magazinnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy tavaszi esküvőt szeretnének, s Zámbó Krisztián szerelme azt is elárulta, milyen elképzeléseik vannak a gyermekvállalással kapcsolatban. Mindez 

"Zsuzska zárt körű ceremóniát szeretett volna, majdhogynem úgy, hogy csak ketten legyünk, én viszont világraszóló ünneplésre vágyom. Végül úgy sikerült meggyőznöm az igazamról, hogy azt mondtam neki: Kicsikém,  te leszel a világ legszebb menyasszonya, és ezt mindenkinek látnia kell" - mesélte Krisztián, aki ezzel a mondattal rá tudta venni szerelmét arra, hogy nagy esküvőjük legyen. Hozzátette, abban viszont egyöntetűen egyetértettek, hogy tavaszi esküvőjük legyen.

Jöhet a baba, ikreket szeretnének

Hivatkozás másolása

"A közeljövőben a családalapítás is tervben van, viszont hagyományosak vagyunk: először mindenképpen az esküvőre kerül sor. Még nincs konkrét elképzelésünk, hogy hány gyereket szeretnénk. Viszont örülnék az ikerterhességnek, ugyanis egyszerre túllennék a várandósság nehézségein, és rögtön két babával bővülne a család" - tette hozzá Zámbó Krisztián. 

Mint ismert, Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika idén nyáron a szakítás mellett döntöttek. Akkor az énekes úgy nyilatkozott, hogy békében váltak el, de ráébredtek, hogy más terveik vannak a jövőre nézve. 

Az elmúlt hetekben nagy az érdeklődés a Zámbó család tagjai iránt, ugyanis megjelent Zámbó Jimmy életéről szóló film, a "Király."  Mint azt a Naphíre megírta, Krisztián testvére, Adrián a YouTube csatornáján kezdett el mesélni a sorozat forgatásáról és arról, hogy neki hogy tetszik az alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés