Hirdetés

Itt kapott sokkot Zámbó Adrián A Király első részén

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián is ott volt az RTL sorozata, A Király első epizódjának a mozis premierjén, ahol a Blikknek őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.

Felkavartak a látottak, jóllehet próbáltam úgy idejönni, hogy már otthon tisztáztam magamban az érzéseimet, és felkészültem az esetleges sokkra. A sorozat képileg, színészi munkában világszínvonalú alkotás. A személyes benyomásom abszolút pozitív, most mégis kavarognak bennem az érzések. Látni és szembesülni, részese lenni ilyen módon apukám múltjának, komoly lelkierőt igényel

- mondta a Blikknek a néhai énekes fia, majd hozzátette: az a jelenet viselte meg a legjobban, amelyben apja a műtőasztalon volt látható, ott nemcsak a bátyja, Krisztián, de ő is megkönnyezte.

Zámbó Adrián is megkönnyezte a sorozat első részének egyik jelenetét.
Zámbó Adrián is megkönnyezte a sorozat első részének egyik jelenetét.

Zámbó Adrián hatéves volt 2001. január 2-án, apja halálakor. Ott is volt a helyszínen a csepeli házban, aludt. A tragédia után anyja, Edit asszony nevelte fel, ma is szoros a kapcsolatuk. Zámbó Adrián szintén a szórakoztatóiparban helyezkedett el, de nem a kamerák előtt, hanem azok túloldalán dolgozik tévés produkciókban. A legkisebb fiú arról is beszélt, hogy sosem próbált sikert kovácsolni édesapja nevéből, mint mondta, inkább saját jogán szeretne előre jutni az életben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés