Hirdetés

Egy csinos nő szólította le Zacher Gábort, aztán jött a hatalmas fordulat

Nap Híre portré Nap Híre

Egy fesztiválon érte meglepetés a toxikológust és feleségét.

Zacher Gábor és felesége, Mónika még fesztiválokra is együtt járnak. Az egyik ilyen kiruccanás során azonban a toxikológust a Strand Fesztiválon meglepetés érte, hiszen egy bombanő szólította le, ami feldühítette feleségét. Mónika dühe azonban alábbhagyott, amint megtudta, ki volt a titokzatos nő. A toxikológus a Blikk Címlapsztori című műsorában mesélte el a történetet, amelyről eddig még soha nem esett szó.

"Battyogunk a feleségemmel, és jön velem szembe egy tíz per tízes versenyző kis falatka ruhában, kendőcskével a nyakában és oda perdül elém mosolyogva, majd kérdezi: doktor úr, megismer? Feleségemnek jött az orrából a füst, lángolt a feje és úgy nézett rám. Én meg állok ott, mint lónak a nemi szerve a lakodalomban és mondtam a hölgynek: nem ismerem. Erre elhúzza a kendőt és kérdezi: most? Mondom: na, most már megismerem"

- mesélte el Zacher Gábor. Kiderült, hogy a történet huszonhárom évvel ezelőttre nyúlik vissza, az orvos épp a budai mentőállomáson dolgozott a rohamkocsin, amikor behoztak egy kisgyereket, akinek gégefedő-gyulladása, kruppja volt. A gyereknek a BAH- csomópontnál a leállt a légzése és meghalt. 

"Annak nincs értelme, hogy kimenjünk, amikor pont ott van a mentőállomás, mondták, hogy azzal a lendülettel menjünk be, a rohamkocsi bent van. Tényleg nem volt légzése, belenéztem, esély sem volt rá, hogy valami tubust beledugjon az ember, úgyhogy torokvágást csináltam és úgy dugtam bele a tubust, lélegeztettük, újraélesztettük és a gyerek visszajött, majd bevittük a kórházba és utána nem is foglalkoztam ezzel a történettel, mert tényleg nagyon rövid volt az oxigénhiányos állapot. Na és ez volt az a kislány"

- emlékezett vissza a toxikológus a jelenetre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés