Hirdetés

Óriási bejelentés, újra Budapesten lép fel a világsztár

Nap Híre portré Nap Híre

Az elmúlt három évhez hasonlóan ismét koncertet ad Magyarországon, mégpedig június 9-én a Budapest Parkban.

Fotó: Facebook

A 26 éves Yungblud (Dominic Richard Harrison), a Z-generáció hangja fesztiválfellépések után első önálló magyarországi koncertjére készül - közölte a szervező Live Nation az MTI-vel.

Mint írták, zenéjén keresztül Yungblud képes megszólítani generációját, hangot adni problémáiknak, örömeiknek és vágyaiknak. Koncertjein föl-le rohan a színpadon és közvetlen hangot képes megütni rajongóival, hiába áll előtte akár többezres tömeg.

Yungblud 2021-ben ott volt az MTV EMA díjkiosztó gála fellépői között a Budapest Sportarénában, 2019-ben és tavaly pedig a Szigeten adott koncertet. 2022-es fellépését egészségi okokból mondta le a soproni VOLT Fesztiválon. 

Legutóbbi albuma óta több új dala jelent meg, köztük a Lowlife, egy lázadó himnusz, amelyben a kemény dallamok, súlyos basszusvonalak és a nyers, sebezhetőséget mutató szövegek keverednek. Visszatérését alternatív gyökereihez a Bring Me the Horizon énekesével közös Happier vagy a Lil Yachty vendégszereplésével a napokban kiadott When We Die (Can We Still Get High?) is mutatja.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés