Hirdetés

Megszólalt Habony Árpád unokaöccsének ügyvédje a Sziget fesztiválon történtekkel kapcsolatban

Nap Híre portré Nap Híre

Sz. Gergő jogi képviselője közleményben tisztázta, hogy mi is történt pontosan azon az ominózus napon.

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, kiverte a balhét a Sziget fesztiválon egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező milliárdos vállalkozó. Állítólag a férfi botrányosan viselkedett, kötekedett és zaklatta a nőket, ezért a biztonsági őrök kidobták a fesztiválról. A szemtanúk állítása szerint a milliárdos a rendőrökkel is összebalhézott: feljelentéssel, a zsaruk leszerelésével, sztárügyvédekkel és rokoni kapcsolataival fenyegette az egyenruhásokat, akik ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét. Ráadásul megtagadta személyazonossága igazolását is, és hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni. Ennek az lett a vége, hogy férfinek végül eltört a karja a rendőri intézkedés során. 

Sajtóinformációk szerint a Habony Árpád unokaöccse, Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Sz. Gergő volt a Sziget fesztiválon balhézó milliárdos. 

Sz. Gergővel 2023. augusztus 13. napján történt eseményekkel kapcsolatosan Sz. Gergő jogi képviselője az alábbi közleményt juttatta le szerkesztőségünkhöz:

A sajtóban megjelent állítások, híresztelések nem felelnek meg a valóságnak. Többek között, a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfelem baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna. Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés