Hirdetés

Hatalmas változás jön a Vodafone-nál, figyelmeztették az előfizetőket

Nap Híre portré Nap Híre

Október 28. és november 4. között a Vodafone Magyarországnál megújítják a szolgáltató TV otthoni szolgáltatásait. A frissítés pontos dátumáról a későbbiekben értesítik az előfizetőket, azonban a Vodafone addig is fontos dologra figyelmeztette az ügyfeleit.

A tervezett frissítés után elsősorban megjelenést érintő változást tapasztalhatnak majd.  A korábban rögzített felvételei, csatornái továbbra is elérhetőek lesznek, azonban lehetnek olyan beállítások, amelyeket újra el kell végeznie - derül ki a társaság közleményéből. A Vodafone arra is figyelmeztette az előfizetőit, hogy néhány dolgot meg kell tenniük, hogy zavartalan legyen az átállás - számolt be róla az EconomX

A Vodafone arra kéri az ügyfeleit, hogy mostantól a sikeres frissítésig ne módosítsák a TV szolgáltatásaikat, ne kezdeményezzenek új megrendelést, mert az hatással lehet a folyamat sikerességére. Emellett meg kell győződni arról, hogy a frissítés napján a médiabox csatlakoztatva van az áramforráshoz és rendelkezik folyamatos internetkapcsolattal. 

A frissítés az éjszaka folyamán zajlik, ezért előfordulhat, hogy hajnali 2 és reggel 5 óra között szolgáltatáskiesést tapasztalunk. A Vodafone TV médiabox újraindulása hajnali 2 és reggel 5 óra között várható. A frissítés után el kell indítani a csatornakeresésért, be kell állítani a PIN-kódokat és el kell fogadni a felhasználási feltételeket. 

A beállítások elvégzését követően ajánlott a médiabox áramtalanítása, majd újraindítása a legjobb felhasználói élmény érdekében - figyelmeztetnek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés