Hirdetés

Nincsenek szavak: Sallai Nóra nélkül fogják eltemetni a kisfiát

Nap Híre portré Nap Híre

Sallai Nóra ötéves kisfiát hamarosan eltemetik, amelyen a színésznő nem tud részt venni, hiszen még mindig az életéért küzd a kórházban. 

Sallai Nóra és ötéves kisfia még szeptember 27-én szenvedtek súlyos autóbalesetet Alsónémediben, egy BMW-vel ütköztek. A BMW sofőrje a hírek szerint a megengedettnél jóval gyorsabban haladt, így már nem tudták elkerülni az ütközést, az ügyben azonban még jelenleg is vizsgálatok folynak. A színésznő és a kisfia is nagyon súlyos állapotban kerültek kórházba, az ötéves gyermek pedig nem sokkal később feladta a küzdelmet és a kórházban meghalt – írja az Origo

A Jóban Rosszban színésznője jelenleg is eszméletlen állapotban fekszik, bár annyiban javult az állapota, hogy már magától, gépek segítsége nélkül tud lélegezni. Sajtóértesülések szerint hamarosan eltemetik Sallai Nóra kisfiát, Bendét,  ami a család számára iszonyatos és felfoghatatlan tragédia. A színésznő férje elképzelhetetlen fájdalmon mehet át, teljesen összetört, ugyanis kisfiát hamarosan eltemetik, felesége pedig még mindig magatehetetlenül, eszméletlenül fekszik a kórházi ágyán. 

A színésznő teljes felépülésére egyébként van esély, legalábbis a férje legutóbbi nyilatkozata szerint. A párja ugyanis elmesélte, hogy Sallai Nóra már meg is mozdult a kórházi ágyon. A család pedig minden nap bent van a kórházban és imádkozik a felépüléséért. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés