Hirdetés

Gusztustalanul megalázták a 91 éves Vitray Tamást

Nap Híre portré Nap Híre

A legendás tévés az idős kori vezetésről vallott őszintén, azt is elárulta, hogy hányszor ül 91 évesen volán mögé.

Vitray Tamás hiába 91 éves, ennek ellenére a mai napig nagyon aktív, és ahogy azt nemrég a Nap Híre is megírta, újra rátalált a szerelem. A Blikknek azonban a minap arról beszélt, hogy milyen is öregkorban autót vezetni és, hogy szerinte mikor kellene abbahagynia.

"Ha a gyerekeim tennék fel a kérdést, hogy "Apa, nem kellene-e már abbahagynia?", biztosan elgondolkodnék rajta. Mert belőlük a szeretet, a féltés szólna, és nem azért akarnának lebeszélni a vezetésről, hogy az övék lehessen az autóm. Nekik is van"

- fogalmazott a legenda, majd hozzátette, szerinte az emberek valamiért másképp kezelik, ha időseket látnak a volán mögött. "Én öreg ember vagyok, én ki vagyok pécézve. Ha egy egy öreg ember követ el hibát, akkor mindenki azt mondja, hogy: "Miért engedik még ezt a pasit vezetni?"" - jelentette ki Vitray, akinek az a véleménye, hogy mind a mai napig jól vezet. "De nincs olyan év, hogy legalább három olyan eset ne lenne, amikor azt mondom, hogy ezt most meg kéne köszönni valakinek, mert nem rajtam múlott...".

A lap ugyanakkor felidézte, hogy 2021 februárjában Vitray balesetet okozott, miután a Budapesten, az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében próbált meg bekanyarodni a záróvonal ellenére, és összeütközött egy másik autóval.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés