Hirdetés

A friss házas Vitray Tamás máris bejelentést tett: ez a terve

Nap Híre portré Nap Híre

A legendás tévés közölte: negyedik felesége az utolsó.

Mi is beszámoltunk róla, hogy februárban újra megnősült Vitray Tamás. A tévés legenda 91 évesen mondta ki a boldogító igent, ráadásul dupla esküvőt tartottak, mert feleségének a lánya és vőlegénye is összeházasodtak velük egy időben. A tévés fiatal felesége, Ivens Éva annak idején opera-énekesnő volt, ám sajnos fel kellett áldoznia karrierjét egy tragédia miatt, erről itt írtunk

Vitray Tamás teljesen biztos benne, hogy újabb házassága már nem lesz, vagyis a negyedik felesége az utolsó – mondta most a televíziós műsorvezető a Blikknek. Vitray és felesége jelenleg szomszédok, ám ha kész lesznek a nő lakásának felújításával, a tervek szerint összeköltöznek.

Vitray hozzátette: mind a négyszer meggyőződésből állt az oltár elé, az előző házasságai sikertelensége ellenére pedig egyáltalán nem érezte azt, hogy negyedszerre se hozna jó döntést.

„Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát, innen van a béke” – mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés