Hirdetés

Ezt senki sem várta Vilmostól és Katalintól: állítólag így viselkednek egymással

Nap Híre portré Nap Híre

Kívülről csodálatos, összetartó párnak tűnnek - ami igaz is, ám a bennfentes szerint azért néha ők is elveszítik a fejüket.

Bár kapcsolatuk igencsak kalandosan alakult, Vilmos herceg és Katalin hercegné már 11 éve házasok. Korábban egy kis időre szakítottak is, de azóta már három gyermekük született. Bár a királyi családban fel-fellángoló botrányok őket sem kerülik el, úgy tűnik, teljes köztük az összhang.

Most egy egykori alkalmazott kissé árnyalja ezt a képet: a walesi herceg és hercegné az egykori udvaronc szerint hajlamosak heves, már-már túlfűtött vitákat folytatni - írja a Femcafé

„Mindkettőjüknek meglehetősen szélsőséges hangulatingadozásai vannak, akárcsak egykor Dianának voltak. Az egyik percben még minden rendben közöttük, mindkettőjük tüneményes, és szívesen barátkoznál velük, míg a másik pillanatban már úgy viselkednek egymással, mint a másik legrosszabb ellenségei” 

– árulta el a volt alkalmazott.

Vilmos szerinte könnyen elveszíti a fejét, ha ideges, és bizony ilyenkor nem ritka az sem, hogy hangosan kiabál Katalinnal. Ha nézeteltérésük támad, mindketten felemelik a hangjukat, de szerencsére az ilyen viták amilyen gyorsan kirobbannak, olyan gyorsan véget is érnek - mondta a bennfentes.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés