Hirdetés

Lehet hogy ezért titkolózik a palota Katalinnal kapcsolatban? Diana hercegné állhat a háttérben

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tudni, Vilmos azért félti ennyire feleségét, mert még élénken élnek benne az emlékek édesanyjáról.

Legutóbb arról írtunk, hogy hatalmas botrány bontakozik ki a londoni klinikán, ahol Katalin hercegnét megműtötték: az intézmény munkatársai ugyanis állítólag „megpróbáltak hozzáférni a hercegné személyes orvosi jelentéseihez”. Az utóbbi hetek másról sem szóltak, mint vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletekről: egyesek szerint Katalin valójában meghalt, míg mások szerint Vilmos szeretője állhat a titkolózás hátterében. 

A bennfentesek szerint a nagy titkolózás hátterében valójában az áll, hogy Vilmos herceg nagyon félti a feleségét. Nem szeretné, hogy az történjen vele is, mint édesanyjával, Diana hercegnével, akinek minden egyes mozzanatát árgus szemekkel figyelte a sajtó - írja a Glamour

Ezt pedig most a Sunday Times királyi szerkesztője, Roya Nikkhah is megerősítette. Úgy gondolja, Vilmos herceg számára nagyon nehéz lehet azt látni, hogy ilyen óriási az érdeklődés a felesége iránt.

„Miután látta, hogy az édesanyja min ment keresztül, hogy üldözték őt, azt hiszem, úgy érzi, hogy újra megsértik a határokat a feleségével szemben” - vélekedett a szakértő, aki szerint Vilmos már a kapcsolatuk eleje óta „érzékeny” a Diana hercegné és Katalin közötti hasonlóságokra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés