Hirdetés

Megszólalt Vilmos herceg állítólagos szeretője, tiszta vizet öntött a pohárba

Nap Híre portré Nap Híre

Vilmos herceg állítólagos szeretője, Rose Hanbury reagált a pletykákra, ő az oka Katalin hercegné eltűnésének.

Az utóbbi időben egyre nagyobb a botrány Katalin hercegné körül: műtéte után a hercegné teljesen eltűnt a nyilvánosság előtt, majd nemrég végre kiadtak róla egy fotót, ám arról kiderült, hogy manipulálták, ezért maga Katalin kért elnézést

Az említett fotón több hiba is volt, ráadásul a rajongóknak feltűnt az is, hogy a hercegné nem viselte a jeggyűrűjét a fotózáskor. Innen persze nem volt megállás, mindenki azt kezdte találgatni, vajon minden rendben van-e és a férje között. 

Most újabb teóriák láttak napvilágot a hercegné eltűnésével kapcsolatban: egyesek azt állítják, valójában Vilmos sötét titka miatt rejtegetik Katalint. A pletykák szerint karácsony környékén árulták el Katalinnak, hogy Vilmos állítólagos szeretője, Rose Hanbury babát vár a hercegtől. Rose pedig úgy döntött, hogy megtartja a babát, Katalin pedig idegösszeomlást kapott, ami miatt ellátásra szorult. 

Az állítólagos szeretőnek most lett elege a pletykákból, és az ügyvédjén keresztül üzent – írja a Femina.hu. ,,A pletykák hamisak" – ennyi mondanivalója volt a dologgal kapcsolatban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés