Hirdetés

Váratlan fordulat: egy becsúszott baba lehet Vilmos sötét titka, ami miatt Katalint rejtegetik?

Nap Híre portré Nap Híre

Az internet népe nem áll le, újabb teóriával álltak elő.

Az utóbbi időben egyre nagyobb a botrány Katalin hercegné körül: műtéte után a hercegné teljesen eltűnt a nyilvánosság előtt, majd nemrég végre kiadtak róla egy fotót, ám arról kiderült, hogy manipulálták, ezért maga Katalin kért elnézést

Az említett fotón több hiba is volt, ráadásul a rajongóknak feltűnt az is, hogy a hercegné nem viselte a jeggyűrűjét a fotózáskor. Innen persze nem volt megállás, mindenki azt kezdte találgatni, vajon minden rendben van-e közte és Vilmos között

Most újabb teóriák láttak napvilágot a hercegné eltűnésével kapcsolatban: egyesek azt állítják, valójában Vilmos sötét titka miatt rejtegetik Katalint.

A pletykák szerint karácsony környékén árulták el Katalinnak, hogy Vilmos állítólagos szeretője, Rose Hanbury babát vár a hercegtől. Rose pedig úgy döntött, hogy megtartja a babát, Katalin pedig idegösszeomlást kapott, ami miatt ellátásra szorult. 

Ezzel magyarázzák, hogy nem szeretne a nyilvánosság elé lépni és ezért tűnik szomorúnak a legújabb fotóin - írja a Joy

Rose Hanbury egykori modell 1984-ben született egy olyan családba, aminek már régóta köze van a brit királyi családhoz, így Rose is a belső körökbe tartozik. Sarah David Rocksavage-hez, Cholmondeley 7. márkijához ment hozzá 2009-ben, és azóta Houghton Hallban élnek egy óriási birtokon, amivel történetesen Katalinék szomszédjává váltak. 2019-ben röppent fel a hír, miszerint Katalin és Rose összevesztek és ennek hátterében az állt, hogy Vilmos beleszeretett a nőbe. Azóta többször is felmerült a megcsalás gyanúja, nem véletlen, hogy most újra azt gondolják az emberek, hogy Rose-nak köze lehet Katalin eltűnéséhez.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés